Увійти в системуУвійти в систему     РеєстраціяРеєстрація

Архів

2015  2014  2012  2011  2010  2009  2008
січень лютий березень
квітень травень червень
липень серпень вересень
жовтень листопад грудень

Голосування

Прес-релізи

1 жовтня 2014

1 жовтня відкривається UITM'2014 - найбільша осіння туристична виставка країни

З 1 по 3 жовтня, точно за розкладом, в Києві відбудеться 21-й Міжнародний туристичний салон «Україна» – UITM'2014. Найбільші туристичні компанії об'єднуються на головній осінній події ринку подорожей, щоб знайти ефективні шляхи взаємодії в ситуації сьогодення.

«Міжнародний туризм сьогодні є потужною глобальної соціально-економічною силою; цей сектор генерує близько трильйона доларів і спонукає до подорожей більше мільярда людей по всьому світу щорічно», - стверджує генеральний секретар Всесвітньої туристичної організації (UNWTO) Талеб Ріфаї у зверненні до UITM 2014.

«Виставка UITM'2014 - це вклад організаторів в нормалізацію туристичного ринку та економіки країни в цілому. Живе спілкування на відкритому майданчику виставки допоможе всім присутнім перемогти страх кризи та отримати заряд енергії для конструктивної роботи. Приходьте та переконайтеся: ключові компанії продовжують працювати, укладати контракти, незважаючи на коливання курсу та інші складнощі», – підкреслює керівник проекту UITM'2014 Юлія Желдак.

Цієї осені в Міжнародному виставковому центрі на Лівобережній представлені більше ста туристичних компаній та національних туристичних організацій з багатьох країн. Географія виставки включає Болгарію, Угорщину, Грецію, Домініканську Республіку, Ізраїль, Індію, Італію, Кіпр, Литву, Мальту, Палестину, Польщу, Словаччину, Словенію, США, Таїланд, Туреччину, Францію і Чилі.

Завдяки програмі гостьової участі Wild Card на UITM’2014 вперше представлені Національне агентство з туризму Італії ENIT та почесне консульство Мальти в Україні. Мальта активно просуває не тільки історичний та культурний туризм, це в першу чергу один з найбільших в світі центрів вивчення англійської. Італія - одна з п'яти найбільш розвинених туристичних країн світу, на неї припадає 6% світового туристичного «обігу».

Можливості внутрішнього туризму на виставці презентують Закарпатська і Чернівецька області, Київ та Львів. На національному стенді «Українські туристичні бренди» представлені найкращі проекти просування внутрішнього туризму в Україні.

У туристичному бізнесі сьогодні вельми популярний франчайзинг. Турагентства вибирають франшизу, щоб отримати вигоди відомого бренду, спеціальні ціни та агентську комісію. Туроператори цінують цю бізнес-модель за гнучкість і безпеку. Програма «Франчайзинг на UITM» допоможе експонентам та гостям виставки зав'язати бізнес-контакти.

Час змін дає відмінну можливість для якісного оновлення кадрів і перегляду пріоритетів. Тому на турсалоні відкрито «Туристичну біржу праці» з дошками вакансій та резюме. Компанії можуть вибрати найбільш кваліфікованих і досвідчених співробітників, а професіонали туристичного бізнесу - розпочати власну справу.

Для підтримки галузі на виставці об'єдналися всі лідери туристичного бізнесу країни. Актуальні пакетні тури презентують найбільші туроператори: Coral Travel, TUI Україна, «Анекс Тур», Pegas Touristic, «Музенідіс Тревел Україна», «Наталі Турс», «Соната», «Феєрія мандрів», «Караван», «Алеком Тур» і багато інших. Про власні польотних програмах розкажуть Turkish Airways і МАУ, переваги різних систем бронювання авіаквитків і готелів представлять AnyWayAnyDay, Airlife Logistic, IT-tour і Hotelstone.

Що ж актуально в галузі сьогодні, на тлі кризи? На семінарах експоненти пропонують різні популярні туристичні напрямки сезону осінь-зима 2014/2015: пляжі Єгипту, ОАЕ, Туреччині, Таїланду, Канарських островів, Домінікани та Гоа. Лідерами екзотичних подорожей залишаються морські круїзи та острови Індійського океану - Мальдіви, Сейшели, Маврикій. Зимовий туризм - це насамперед гірськолижні курорти і зимові фестивалі Андорри, Австрії, Болгарії, Іспанії, Італії, Словаччини, Словенії, Чехії, Франції та ін.

1 жовтня представники Київської міської державної адміністрації на прес-конференції розкажуть про стан та перспективи розвитку туристичної сфери столиці. Генеральний консул Греції в Києві пан Дімітріос Транос повідомить про особливості подорожей в одну з найпопулярніших країн Середземномор'я на семінарі «Греція з Музенідіс Тревел».

2 жовтня - круглий стіл «Стратегії розвитку туризму в умовах економічної та політичної кризи в Україні». Асоціація «Туристичний прес-клуб України» збирає представників галузі, в тому числі курорту «Коблево» в Одеській області, «Зелених хуторів Таврії» на Херсонщині, Львова та Карпат, щоб відповісти на питання, як державно-приватне партнерство допомагає розвитку регіонального турпродукту, як переорієнтуватися на нові ринки і створити конкурентний турпродукт в сучасних умовах. Завершиться засідання прес-клубу нагородженням кращих туристичних брендів України 2014 року.

Також заплановано засідання Ради представників регіонів сфери туризму та курортів, Ради туристичних міст України та Науково-технічної ради при Держтуризмкурорті. Учасники планують обговорити туристичний бренд України; галузеві зобов'язання щодо розвитку ринку, передбачені угодою про асоціацію з ЄС; завдання Державної стратегії регіонального розвитку до 2020 року; регіональні інвестпроекти у сфері туризму та курортів. Завершиться засідання нагородженням авторів кращих публікацій про розвиток туризму в Україні та кращих туристичних інформаційних центрів. Власні нагороди підготував також Комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України.

Kyiv Travel Massive - неформальна зустріч фахівців туристичного ринку в рамках проекту Travel Massive, що об'єднує мандрівників з 34 міст світу. Серед доповідачів - Орест Зуб: «Як подорожувати по 100+ днів в році, заробляти дистанційно за допомогою власних знань, професії або хобі, а також постійно розвиватися»; Крістіна Дикун - Paganel Studio: «Канал на YouTube. Як організувати, просувати і монетизувати»; Олександр Оськін: «Як подорожувати за долар: інформаційні ресурси для мандрівників». Партнер зустрічі - Efes Pilsener. Середземноморське пиво № 1.

«Туризм в Чилі» - конференція Посольства Чилі. Це одна з найцікавіших країн світу з тисячолітньою історією, красивими ландшафтами, найчистішими гірськими районами. Приголомшливе різноманітність природних комплексів, колоритне населення - головні аргументи для відвідування.

21-й Міжнародний туристичний салон UITM'2014 відбудеться в Києві з 1 по 3 жовтня 2014 року.

Місце проведення - Міжнародний виставковий центр, Броварський пр., 15, метро «Лівобережна».

Організатори: ITE Group Plc (Великобританія) та «Прем'єр Експо» (Україна). Виставка UITM входить в портфоліо туристичних брендів ITE Travel Events.

Офіційна підтримка: Всесвітня туристична організація (UNWTO), Міністерство інфраструктури України, Державне агентство України з туризму та курортів, Київська міська державна адміністрація.

UITM - найбільша в Україні осіння виставка індустрії туризму і подорожей. Міжнародний туристичний салон привертає ключових міжнародних гравців турбізнесу, які прагнуть збільшити присутність власного туристичного продукту на українському ринку, визначити тенденції в галузі.

Детальніше http://uitm.com.ua/.

Офіційна FB-сторінка https://www.facebook.com/UITM.Ukraine.

22 травня 2012

20-й Київський міжнародний автосалон SIA’2012