Увійти в системуУвійти в систему     РеєстраціяРеєстрація

Архів

2015  2014  2012  2011  2010  2009  2008
січень лютий березень
квітень травень червень
липень серпень вересень
жовтень листопад грудень

Голосування

Прес-релізи

27 січня 2015

KyivBuild 2015: інвестиційний потенціал будівельної галузі

Майже два десятки років KyivBuild відкриває дорогу на український ринок для виробників сучасних будівельних матеріалів і обладнання, постачальників технологій. Однією з актуальних тем 19-й Міжнародної будівельної виставки KyivBuild 2015, яка відбудеться в Києві з 3 по 5 березня, стане все для енергоефективного будівництва – від проекту архітектора до його фінальної реалізації.

Нові фасадні технології, сучасні покрівельні та оздоблювальні матеріали, обладнання та матеріали для теплосанації вже існуючих об'єктів, енергоефективні проекти нових будівель в експозиції виставки стануть підмогою для професіоналів будівельної та архітектурної галузі. Програма залучення бізнес-відвідувачів забезпечить якісну аудиторію кожному експоненту.

Виставка KyivBuild є єдиною професійною платформою, що об'єднує фахівців будівельної індустрії. Тут представлений весь спектр продукції та послуг, від ідеї архітектора до реалізації об'єкту. Експозиція виставки, яка є чітко сегментованою по розділах, гарантує присутність відвідувачів з усіх регіонів України. 92% гостей заходу є представниками ринку В2В. Кожен четвертий відвідувач - архітектор або дизайнер.

Новітні будівельні рішення в експозиції

До 15 січня участь у виставці підтвердили постачальник великої будівельної та спеціальної техніки «Цеппелін Україна», компанія «Мегапрофіль» (Румунія), завод «Червоний Жовтень» та лабораторія «Плінфа», «Слобожанська будівельна кераміка», «Бехівський гранітний кар'єр», «Атмо системи», виробник обладнання для змішування будівельних матеріалів Eirich Maschinenfabrik Gustav Eirich Gmbh & Co Kg (Німеччина), постачальник сонячних тепло- та фотоелементів Helios Strategia (Франція), «Технотест Інжиніринг» та інші.

Постійні учасники виставки – постачальники заводів повного циклу для керамічної промисловості Beralmar і Equipceramic (Іспанія), Metalcertima (Португалія). Устаткування для бетонних заводів запропонують компанії Hess Group (Німеччина), Elkon і Meka Concrete Plants (Туреччина), Techmatik (Польща). Установки для ковальсько-пресової обробки будуть представлені на стенді LASCO Umformtechnik GmbH (Німеччина). Неткані матеріали для зовнішніх та інтер'єрних робіт експонує Fibertex Nonwovens as (Чехія). Покрівельні матеріали, труби та дренажні системи презентує Gamrat sa (Польща), натуральний камінь та обладнання для обробки каменю - компанія «Дубай Буд». Професійний ручний інструмент для декору привезе виробник «Хассан» (Туреччина), полімерні вироби - Prosperplast (Польща). Інтер'єрні рішення зі скла пропонує «Євроскло», кераміку, плитку і скло - ТОВ «Тайгер».

Дні будівельних матеріалів на KyivBuild 2015

В рамках ділової програми виставки відбудуться вже традиційні дні найпопулярніших будівельних матеріалів - кераміки, залізобетону і газобетону. Експозиція найбільших вітчизняних виробників стане вдалим доповненням для галузевих конференцій «Кераміка в будівництві та архітектурі», «Бетон і залізобетон в будівництві та архітектурі», «Газобетон: Виробництво. Технології». Лідери галузі обговорять можливості та перспективи застосування нових технологій в сучасній будівельній практиці та поділяться власними напрацюваннями. Слухачам конференцій представлять аналітичні огляди кожного з секторів в 2014-2015 році. Також серед питань до обговорення - поточна ситуація на ринку нерухомості та будівництва, ризики та перспективи.

Організатори виставки KyivBuild - компанії «Прем'єр Експо» (Україна) і ITE Group Plc (Великобританія). Офіційну підтримку виставці надають Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Конфедерація будівельників України, Всеукраїнський союз виробників будівельних матеріалів та виробів, Національний союз архітекторів України.
Місце проведення - Міжнародний виставковий центр (Київ, Броварський пр., 15), сучасна виставкова площадка зі зручною інфраструктурою та всіма необхідними сервісами для створення і проведення успішних професійних подій міжнародного рівня.

22 травня 2012

20-й Київський міжнародний автосалон SIA’2012

З 23 по 27 травня в столиці України розгорнеться головна міжнародна подія автомобільного ринку країни – ювілейний 20-й Київський міжнародний...