Увійти в системуУвійти в систему     РеєстраціяРеєстрація

Архів

2015  2014  2012  2011  2010  2009  2008
січень лютий березень
квітень травень червень
липень серпень вересень
жовтень листопад грудень

Голосування

Прес-релізи

6 березня 2015

Медичний спеціалізований форум 2015: на стику охорони здоров'я та індустрії краси

З 11 по 13 березня Медичний спеціалізований форум 2015 об'єднає в Києві лікарів-професіоналів, які практикують у найбільш інноваційних вузьких секторах з акцентом на приватну медицину. До уваги аудиторії Медфоруму буде представлена ​​експозиція обладнання, препаратів і технологій, разом з науково-практичними симпозіумів, семінарів, тренінгами та майстер-класами в наступних сегментах:

• Пластична хірургія
• Репродуктивна медицина
• Дієтологія
• Дерматовенерологія, мікологія
• Менеджмент приватних клінік та управління аптеками і аптечними мережами

МСФ 2015 відбудеться на одному майданчику з найбільшою професійною подією української індустрії краси - Конгресом з естетичної медицини та косметології «Естет Б’юті Експо 2015». Практичні рішення та розробки найдинамічніших галузей медичної науки побачать не тільки медики і фармацевти, але і більш ніж 30-тисячної аудиторії б'юті-виставки.
Програма науково-практичних заходів формується за безпосередньої участі та підтримки партнерів МСФ 2015. Серед них - Національний медичний університет ім. Богомольця, Клуб пластичних хірургів, Український державний інститут репродуктології НМАПО ім. П. Л. Шупика, Асоціація акушерів-гінекологів України, Асоціація дієтологів України, Українська академія дерматовенерології, Українська асоціація медичного туризму. Організаційна підтримка - Конгрес індустрії краси «Естет Б’юті Експо», міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я».

55 учасників експозиції МСФ 2015 представлять препарати і вироби для пластичної хірургії: імплантати та супутні препарати, компресійну білизну, технології та прилади для судинного скринінгу, інноваційні нитки для вагінальної хірургії. Вітчизняні та зарубіжні фармацевтичні компанії готові запропонувати медичні препарати та мазі для дерматовенерології, в тому числі на основі продуктів моря і рослинних екстрактів, обладнання та медтехніку для дерматології та гінекології. У сегменті дієтології професійна аудиторія зможе ознайомитися з останніми детокс-технологіями, добавками і фітопрепаратами, а також мінеральними водами.

В рамках наукової програми МСФ 2015 відбудуться професійні заходи по кожному з напрямків.

11 березня заплановані:

• Науково-практичний симпозіум з репродуктивної медицини «Сучасні проблеми репродуктивної медицини», організатор - Асоціація акушерів-гінекологів України; модератор - Лідія Суслікова, керівник комітету розділу «Репродуктивне здоров'я» ААГУ.
  • Науково-практичний дерматологічний експерт-форум за підтримки провідних українських та міжнародних асоціацій та міжнародного саміту Aesthetic Academy; модератор - Олександр Туркевич, доцент ЛНМУ ім. Д.Галицького, науковий редактор журналу «Практика естетичної медицини»

12 березня пройдуть:

• Науково-практичний симпозіум «Дієта в профілактиці і лікуванні найбільш відомих захворювань»; організатор - Асоціація дієтологів України, модератор симпозіуму - головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності «Дієтологія» Олег Швець.
  • Серія майстер-класів для керівників і власників приватних клінік і медичних центрів «Клініка як сервісна організація»; організатор - Студії охорони здоров'я, журнал «PROменеджмент в охороні здоров'я», модератор - Павло Ковтонюк, головний редактор журналу «PROменеджмент в охороні здоров'я».

13 березня відбудеться:

• Науково-практичний симпозіум з пластичної хірургії «Сучасні аспекти пластичної хірургії»; співорганізатор - Клуб пластичних хірургів за підтримки Національного медичного університету ім. Богомольця; модератор - Василь Храпач, пластичний хірург, президент Клубу пластичних хірургів.
  • Практичний семінар «Управління аптеками і аптечними мережами», організатор - ТОВ «Астор-Україна», бізнес-тренер - Андрій Максимов, комерційний компанії-інтегратора «АСТОР-Україна».

Більше інформації - на сайті http://medforum.kiev.ua/.

22 травня 2012

20-й Київський міжнародний автосалон SIA’2012

З 23 по 27 травня в столиці України розгорнеться головна міжнародна подія автомобільного ринку країни – ювілейний 20-й Київський міжнародний...