Увійти в системуУвійти в систему     РеєстраціяРеєстрація

Архів

2015  2014  2012  2011  2010  2009  2008
січень лютий березень
квітень травень червень
липень серпень вересень
жовтень листопад грудень

Голосування

Прес-релізи

6 березня 2015

Hotel&SPA: новий формат виставки індустрії гостинності

У березні 2015 року на професіоналів української індустрії гостинності очікує оновлена ​​і розширена виставка Hotel&SPA. Так називається проект, створений на базі міжнародної виставки «Готельний та ресторанний бізнес України».

Традиційний напрямок комплексного оснащення і послуг для готелів у новому форматі гармонійно доповнить тематика wellness і спа.

Зі зміною формату Hotel&SPA отримала і нову «прописку», вона проходить одночасно з Конгресом індустрії краси «Естет Б’юті Експо» - найбільшою весняною професійною виставкою б'юті-ринку та з Медичним спеціалізованим форумом - з 11 по 13 березня 2015 року.

На виставці Hotel&SPA зберуться власники та керівники готельних мереж, готелів та апартаментів, керівники служб експлуатації номерного фонду та відділів закупівель та постачання. Сусідство з б'юті-виставкою краси дозволить також залучити власників і керуючих салонів краси, спа- і wellness-центрів, фітнес-центрів, приватних медичних клінік.

48 компаній-учасників виставки представлять увазі аудиторії товари, обладнання, послуги і сучасні технологічні рішення для готелів і спа: високотехнологічне обладнання для сучасних спа-салонів в готелях, меблі, конгрессное обладнання, охоронні, протипожежні, світлові, відео-системи, інтер'єрні рішення і текстиль, декор, косметична продукція серії wellness, франчайзинг та бізнес-послуги.

11 березня інформаційні партнери виставки Асоціація зіркових готелів разом з компанією Premier Hospitality Institute проведуть Бізнес-форум зіркових готелів. Учасникам запропонують огляд ринку готелів Києва у 2014 році та шляхи збільшення прибутку готелів, нові стратегії роботи з персоналом і варіанти електронних продажів. Детальна програма за посиланням.

11-12 березня інформаційний партнер Спілка професіоналів спа, готелів і wellness-курортів України організовує Всеукраїнський СПА-саміт - щорічну зустріч національних лідерів суміжних індустрій - спа, велнес, фітнес, індустрії гостинності, фітнес-індустрії. Учасники саміту обговорять питання управління та маркетингу, інновації в індустрії, особливості психології кризових продажів спа і wellness-послуг. Програма саміту за посиланням.

Також 12 березня професійний медіа-партнер виставки – журнал «Академія гостинності» проведе семінар «Міні-парфумерія для готелю: від оптимізації закупівель та складського контролю до контролю якості».

Виставка Hotel&SPA відбудеться в Києві з 11 по 13 березня 2015 року.
Місце проведення - Міжнародний виставковий центр, Броварський пр., 15, метро «Лівобережна».
Організатори - ДП «Прем'єр Експо» (Україна) і ITE Group Plc (Великобританія).
Професійний медіа-партнер виставки - журнал «Академія гостинності». Інформаційні партнери – Спілка професіоналів спа, готелів і wellness-курортів України, Асоціація зіркових готелів України і Premier International.
Виставка проходить одночасно з Конгресом індустрії краси «Естет Б’юті Експо».

22 травня 2012

20-й Київський міжнародний автосалон SIA’2012

З 23 по 27 травня в столиці України розгорнеться головна міжнародна подія автомобільного ринку країни – ювілейний 20-й Київський міжнародний...