Увійти в системуУвійти в систему     РеєстраціяРеєстрація

Архів

2015  2014  2012  2011  2010  2009  2008
січень лютий березень
квітень травень червень
липень серпень вересень
жовтень листопад грудень

Голосування

Прес-релізи

10 березня 2015

Ювілей улюбленої виставки. 15-й Конгрес індустрії краси «Естет Б’юті Експо 2015»

З 11 по 13 березня в Києві відбудеться 15-й ювілейний Конгрес індустрії краси «Естет Б’юті Експо», найбільша весняна професійна виставка ринку краси в Україні. У Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі зберуться косметологи, майстри нігтьового та перукарського мистецтва, візажисти, подологи, лікарі-естетисти, масажисти, керівники та власники салонів краси.

Для кожної категорії відвідувачів учасники конгресу підготували свої пропозиції. У ювілейному конгресі бере участь 341 компанія секторів косметології та естетичної медицини, перукарського мистецтва, нігтьової індустрії, професійного мейк-апу, велнес та спа. Експоненти анонсували 60 нових для українського б'юті-ринку косметичних брендів. Всього на виставці представлено майже 900 унікальних торгових марок.

Особливу увагу приділено «ветеранам» виставки, тобто компаніям, що брали участь у всіх 15 конгресах. Це корпорація «Академія наукової краси», компанії «Америкен Б'юті Інтернешнл», «Міжнародна медична група», ТМ Christina, група компаній «СпортМедІмпорт», агентство маркетингових комунікацій S&A Group та, звичайно, незмінний організатор програми навчальних заходів компанія «Естет Медіа».

В рамках програми навчальних заходів відбудеться 16 великих конференцій, симпозіумів, семінарів та тренінгів, а на стендах учасників, відкритих майданчиках і в залах презентацій заплановано ще більше 200 майстер-класів та презентацій.
Приємні сюрпризи до 15-річчя виставки чекають на всіх гостей та учасників, включаючи магніти з фото відвідувачів та спеціальні «місця для фотографування» для тих, хто любить селфі. Завдяки системі «Б’ютіКупон» на сайті багато відвідувачів зможуть отримати знижки на продукцію експонентів.

Сервіси для професіоналів б'юті-індустрії

Тематичний рубрикатор детального каталогу виставки - «Довідника салонного бізнесу» - містить близько 120 пошукових рубрик. Професіонали галузі можуть знайти та порівняти всі марки і бренди, представлені на ринку в різних категоріях, відстежити появу нових виробників і дистриб'юторів, провести якісний маркетинговий аналіз ринку.

На виставці працює Біржа вакансій. На одному стенді зібрані всі пропозиції вакансій від компаній і резюме фахівців індустрії краси. Крім того, тут буде обладнано зону для співбесід. Відзначимо, що за результатами телефонного опитування від організаторів, 12,4% фахівців б'юті-ринку в 2014 році змінили місце роботи, не змінюючи профілю діяльності (опитано 8286 респондентів з усієї України).

Універсальність Конгресу як платформи для бізнесу давно зрозуміли і великі закупники індустрії, спеціально для яких діє сервіс «Байєрська програма». Своїх байєрів на виставку зареєстрували близько 150 компаній з усіх регіонів країни: Львова та Харкова, Дніпропетровська та Черкас, Івано-Франківська та Житомира, Кривого Рогу та Миколаєва, Краматорська та Прилук, а також Луганська та Сімферополя.

Побачити та спробувати нове

Новинки ринку є у всіх розділах. В експозиції Конгресу прикладної естетики та косметології представлені вже популярні на ринку професійні торговельні марки і новинки салонного бізнесу. Все для здорового способу життя - спеціалізація розділу Wellness 2015. Продукція нігтьової індустрії презентується на виставці Nail Beauty Expo. Традиційно яскравою і барвистою буде міжнародна виставка продукції та обладнання для перукарів Hair Beauty Expo. Професійна косметика і візаж представлена ​​в розділі Make-up Professional. Новинки мас-маркету косметики, парфумерії та моди - спеціалізація виставки Beauty Бум.

Виставка допомагає отримати найбільш повну картину ринку косметологічного обладнання та апаратів для корекції фігури, для спа-центрів, аксесуарів для татуажу і пірсингу, соляріїв та інш. Поруч відвідувачів чекають новинки професійної косметики, косметики з догляду за обличчям і тілом, ароматерапії і космецевтики.

Навчитися та підвищити кваліфікацію

Традиційно змістовною та різноманітною стала програма навчальних заходів Це 15-й Міжнародний конгрес з прикладної естетики та косметології в Україні, семінар з трихологии Velvet, 23-й Міжнародний форум професіоналів нігтьової індустрії, 2-й Форум візажистів, Академія масажу та інше. Конференція «Успішний керівник підприємства індустрії краси» буде корисна тим, хто шукає нові шляхи оптимізації своєї справи, а також тим, хто тільки пробує себе в управлінні компанією.

З лекціями й авторськими майстер-класами в Києві виступлять:

• Антонелло Татео, пластичний хірург, директор клініки естетичної медицини та хірургії TBCLINIC (Італія),
• Маріана-Сесілія Бьянчіні-Бельмонте, біолог, доктор наук (Аргентина),
• Лучано Солдана, біотехнолог, засновник НДЦ Bionix і Eximia Concept (Італія),
• Наталія Ланс, керівник і головний лікар естетичного центру Iluresidence (Таллінн, Естонія),
• Акакій Цілосані, хірург-трансплантолог клініки «таліза» (Тбілісі, Грузія),
• Магдалина Аль-Нагаш, головний лікар центру лазерної та апаратної косметології Nucu Cosmetics (Україна) та багато інших зірок вітчизняної та зарубіжної прикладної науки.

Перукарів і стилістів також чекають майстер-класи від Your Hair Trends весна-літо 2015, де будуть представлені кращі креативні студії та школи перукарського мистецтва України в усі дні проведення виставки. Модні коси та hair trash, актуальні стрижки і креативне фарбування, змішання структур і форм - все це протягом трьох днів побачать відвідувачі найяскравішого шоу весняної виставки. Шоу-програму складуть представники шкіл Дюденко (Київ) та Tico Professional (Дніпропетровськ), TWHschool і Hairdesign Academy, шкіл Олександра Ситникова (Київ) та Лариси Румянцевої (Одеса), Ірини Раєвської (Рівне) та Олега Данильченка (Запоріжжя), студій Олени Войнової та Олени Філоненко.

Молодих талановитих перукарів, майстрів нігтьової естетики та візажистів чекають на відкритому Чемпіонаті України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики, макіяжу та нарощування вій. У номінаціях Чемпіонату України з спа-масажу розширився напрямок етно-програм.

У 2015 році традиційну експозицію Конгресу індустрії краси гармонійно доповнить спеціалізована виставка обладнання, продуктів і послуг для сегмента готелів, спа-салонів і клінінгового бізнесу - Hotel & SPA 2015.

Крім того, на одному майданчику з «Естет Б’юті Експо» відбудеться «Медичний спеціалізований форум» - професійне вузькоспеціалізоване захід формату «навчальна сесія + виставка», орієнтоване на керуючих і топів приватних медичних клінік.

15-й Конгрес індустрії краси «Естет Б’юті Експо 2015» відбудеться в Києві з 11 по 13 березня. Місце проведення - Міжнародний виставковий центр, Броварський пр., 15, метро «Лівобережна». Організатор виставки - ТОВ «Б’ютєкско» (у складі ITE Group Plc, Великобританія). Організатор програми навчальних заходів - компанія «Естет Медіа». Партнер виставки - компанія TICO Professional. Виставку офіційно підтримали Торгово-промислова палата України, Спілка перукарів України, Київська міська державна адміністрація та Українська асоціація медичного туризму.

Більше інформації - на сайті http://www.beautyexpo.com.ua

22 травня 2012

20-й Київський міжнародний автосалон SIA’2012

З 23 по 27 травня в столиці України розгорнеться головна міжнародна подія автомобільного ринку країни – ювілейний 20-й Київський міжнародний...